Aura-Soma kleurentherapie

je bent de kleuren die je kiest

Aura-Soma is een manier om via kleur jezelf te herontdekken en te ondersteunen en het wijst je de weg via je eigen kleurenkeuze naar een harmonieus welzijn. Al lange tijd heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale,emotionele en spirituele welzijn onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. De meer dan 100 kleurencombinaties in de flessen bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze.
Daarom is Aura-Soma een unieke kans om uw eigen kleurrijke heelmeester te worden. Tijdens een consult van ongeveer anderhalf uur kies je vier flessen uit de set van meer dan honderd kleurencombinaties. Deze kleurkeuze biedt dieper inzicht in je emotionele, mentale en spirituele welzijn. Aan het eind van het consult bekijk je samen met de therapeut welke producten je op dit moment het beste ondersteunen op jouw levenspad.

De Equilibrium flessen zijn in het hart van het AURA-SOMA® systeem. Het zijn schitterende tweekleurige combinaties die de energieën bevatten van kleur, planten en kristallen. Ze werden aan Vicky Wall, de grondlegger van AURA-SOMA®, tijdens ingeving geopenbaard. Ze voelde dat Equilibrium een spiegel van de ziel was die de mens in staat stelt de weerspiegeling van zijn diepere aspecten te zien in zijn kleurenkeuze.


Terug naar Therapievormen