Individuele Coachingstrajecten

De Bosrank zet haar diensten in opdat mensen en organisaties moeilijke situaties aangaan, overwinnen en met goed resultaat afsluiten. Veel aandacht krijgt het verwerven en vergroten van vaardigheden waarmee moeilijke situaties overwonnen worden. Dat kan niet zonder het aanbieden van zeer praktisch toepasbare informatie en het verkrijgen van inzicht in het eigen handelen.

De Bosrank vindt het van belang dat haar cliënten in contact komen en zijn met hun competenties en vaardigheden ontwikkelen die ze nodig hebben om te functioneren op hun werkplek, wetende dat dit het zelfvertrouwen vergroot.

Een coachvraag ontstaat meestal als je knelpunten ervaart in je functioneren of als je behoefte voelt om een minder sterke kant van jezelf te gaan ontwikkelen. Op een dergelijk moment kan coaching een goede keuze zijn die je persoonlijke ontwikkeling versnelt. Een belangrijk criterium voor de trainer/coach aan het begin van het traject is een heldere leervraag: wat verwacht jij van de training? Waarin wil je dat de coach je ondersteunt?

Praktische informatie coaching

Starttraject met gespreksfrequentie elke 1 of 2 weken:
Intake van twee uur waarbij de behoeften van de klant en de geinventarisseerde feedback in kaart worden gebracht.

Vervolgsessies van 1 à 2 uur
Tijdens deze sessies wordt er geoefend met actuele casussen m.b.v. video-opnamen.
In de vervolgsessies zullen alle aspecten van het presenteren aan bod komen .

De Bosrank heeft gecertificeerde docenten
Deze training worden op maat voor de client ontwikkeld.