Marleen Wessels werkt in Praktijk De Bosrank als coach, docent en therapeute.

Zij heeft de docentenopleiding en de opleiding van Natuurgeneeskunde gedaan en een extra didactische bevoegdheid gehaald voor het coachen van volwassenen en jongeren in het beroepsveld. Daarbij heeft zij een masteraantekening als systeemtherapeut.

Zij werkt als docent in het speciaal voortgezet onderwijs met jongeren die een vorm van autisme hebben en met jongeren die LVB zijn.Marleen geeft les in vakken zoals sociale vaardigheden, sollicitatietraining, beroepskeuze en de vakken Engels en Frans. Marleen heeft haar diensten bewezen als trainer op het vlak van management, communicatie - en socialevaardigheden bij CapGemini. Daarnaast heeft zij een flinke periode als jobcoach gewerkt voor mensen met een vorm van autisme, mensen met een laag verstandelijk beperking en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.


Marleen heeft de opleiding van Natuurgeneeskunde afgerond en heeft sinds 1992 haar eigen praktijk. Zij begeleidt volwassenen en kinderen die ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Naast de coachingsgesprekken werkt zij met natuurlijke middelen, Bachremedies en Aura-Soma producten. Zij werkt met veel plezier en toewijding met haar cliënten samen en is iedere keer weer dankbaar als zij een bijdrage heeft mogen leveren aan het bewustwordings proces van een ander mens.